ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανασκόπηση 2014: Τα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς

Ανασκόπηση 2014: Τα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς

Καθώς το 2014 φτάνει στο τέλος του, το Newsbomb.gr θυμάται και ξεχωρίζει τις ειδήσεις που ξεχώρισαν στο χώρο του αθλητισμού μέσα στη χρονιά.

ΤΩΝ Κ. ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ & Κ. ΣΚΟΡΔΟΥΛΗ

Αυτές είναι οι 25 ειδήσεις που ξεχώρισαν μέσα στο 2014:

5 Ιανουαρίου

Θρήνος για Εουσέμπιο!

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών από ανακοπή καρδιάς, μετά από προβλήματα υγείας.

eousebio

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

13 Ιανουαρίου

Δεύτερη «Χρυσή Μπάλα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά από τέσσερα χρόνια κυριαρχίας του Λιονέλ Μέσι, ο Πορτογάλος επιστρέφει στην κορυφή του πλανήτη, κατακτώντας την «Χρυσή Μπάλα» για το 2013.

ronaldo

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

9 Φεβρουαρίου

Κυπελλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ξεκινούν τη «συλλογή» τίτλων για το 2014, κατακτώντας το 15ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, συντρίβοντας τον Άρη στα «Δύο Αοράκια» 90-53.

pao bc

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

25 Φεβρουαρίου

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία

Οι «ερυθρόλευκοι» πετυχαίνουν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους στο Champions League επί της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ με 2-0.

olympiakos manutd

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

13 Απριλίου

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός

Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του πανηγυρίζει το βράδυ της Κυριακής (13/4) ο Ολυμπιακός σε μία λιτή φιέστα, η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και συνέδεσε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των «ερυθρόλευκων».

olympiakos mpala

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

26 Απριλίου

Κύπελλο με.... «τεσσάρα» για τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί το ζητούσαν τραγουδώντας μήνες... Οι παίκτες του Αναστασίου τους το προσέφεραν στο... πιάτο και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους με εντυπωσιακό τρόπο διαλύοντας τον ΠΑΟΚ με 4-1.

pao kypello

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

29 Απριλίου

Η «Βασίλισσα» διαλύει τη Μπάγερν

real bayern

Απίστευτο παιχνίδι από την Ρεάλ Μαδρίτης που διαλύει 4-0 την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League και ετοιμάζει το... δέκατό της αστέρι!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

8 Μαίου

«Χρυσός» ο Φιλιππίδης στο Σόποτ

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Σόποτ ήρθε από τον Κώστα Φιλιππίδη που... κατέκτησε τους «αιθέρες» με άλμα στα 5,80 μ.

filipidis

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

18 Μαΐου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ταϊρίς Ράις ο οποίος σκόραρε 14 πόντους στην παράταση, η Μακάμπι νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης (98-86) και κατέκτησε την έκτη Ευρωλίγκα της ιστορίας της.

MACABI

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

14 Μαΐου

Οι... καταραμένοι και οι... ευλογημένοι!

Η Σεβίλλη γίνεται η νέα κάτοχος του Europa League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπέτο που απέκρουσε δύο πέναλτι στην... ρώσικη ρουλέτα! Τρίτη συνεχόμενη κούπα για τους Ανδαλουσιάνους, όγδοος συνεχόμενος χαμένος τελικός για τους «Αετούς».

SEVILLA3

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

24 Μαΐου

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ξανά Βασίλισσα της Ευρώπης, για δέκατη φορά στην ιστορία της, αφού κατάφερε να νικήσει 4-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση του τελικού της Λισαβόνας.

ceceb9893405829a2250ec2be75dbb06

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

4 Ιουνίου

Πρωταθλητής Ελλάδος δια περιπάτου ο Παναθηναϊκός

Πρωταθλητής Ελλάδας για 34η φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Παναθηναϊκός νικώντας δίκαια και εύκολα στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (82-71), στον πέμπτο τελικό των Play Offs της Basket League ΟΠΑΠ.

306de2b8f9bb085816baa97681dffd7c

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

16 Ιουνίου

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς στον... θρόνο του NBA

Τη διετή κυριαρχία των Μαϊάμι Χιτ «σπάνε» οι Σαν Αντόνιο Σπερς κατακτώντας με επιβλητικό τρόπο το πρωτάθλημα του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

spurs

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

25 Ιουνίου

Άθλος Ελλήνων και φύγαμε για τους 16 του Μουντιάλ

Η Ελλάδα με πέναλτι γκολ του Σαμαρά στις καθυστερήσεις παίρνει την χρυσή νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1 και φυσικά την ιστορική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

73c8ca2c204bed669e480deca3efe42b copy

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

29 Ιουνίου

Στην καρδιά μας, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

Το ταξίδι στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας τελείωσε για την εθνική Ελλάδος στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση...

4bf6d741ed15fb99e0413e9469134fba

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

29 Ιουνίου

Το «αντίο» του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική Ομάδα

Μετά από 22 χρόνια γεμάτα ... τρέλα, ο «Τυπάρας» της Εθνικής ανακοινώνει πως αποσύρεται από την «γαλανόλευκη»

karagounis

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

7 Ιουλίου

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο

Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο το απόγευμα της Δευτέρας (07/07) αφήνει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της Ρεάλ.

ef303246b8956bfca957fb78e23c3ed9

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

7 Ιουλίου

Ο διασυρμός της Βραζιλίας από τα Πάντσερ

Αποφράδα ημέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας. Οι Γερμανοί διασύρουν με 7-1 τη Σελεσάο και πηγαίνουν στο μεγάλο τελίκό...

5dbc5d4d9e38b1a62b61bfee816c2715

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

13 Ιουλίου

Στην κορυφή του κόσμου η Γερμανία

Η Γερμανία μετά από 24 χρόνια και τον αλησμόνητο τελικό του 1990, ανέβηκε ξανά στην κορυφή του κόσμου με γκολ του Γκέτσε στο 113ο λεπτό της παράτασης.

CE

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

25 Ιουλίου - 16 Δεκεμβρίου

Τέσσερα ματς, 800.000 ευρώ!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι το καλοκαίρι υπογράφει στην Εθνική Ελλάδος και γίνεται ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της ομάδας. Τα άσχημα αποτελέσμα όμως με την "γαλανόλευκη", αναγκάζουν την ΕΠΟ να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

ranieri 1

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

14 Σεπτεμβρίου

«Χρυσά» τα κορίτσια στο πόλο

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει η ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η εθνική Νέων Γυναικών στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Οστια, νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια Ιταλία με 7-6.

polo

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

14 Σεπτεμβρίου

Στην κορυφή του κόσμου η Team USA!

Οι ΗΠΑ διέλυoυν τη Σερβία (129-92) στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ και πανηγυρίζουν τον πέμπτο τους τίτλο.

usa

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

22 Νοεμβρίου και 25 Νοεμβρίου

Ο Μέσι των ρεκόρ!

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών ο Λιονέλ Μέσι καταφέρνει να "σπάσει" δύο ιστορικά ρεκόρ. Αρχικά γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια ξεπερνά τον Ραούλ και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ και στο Champions League.

messi

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Η ευχή μας για το 2015 σε αθλητικό επίπεδο είναι: Υγεία σε όλο τον κόσμο, περισσότερες επιτυχίες για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και ακόμα καλύτερο θέαμα σε όλα τα sports ανά τον κόσμο

Σχετικές ειδήσεις