ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους τα χάλασε ο Πουλόπουλος…

Τους τα χάλασε ο Πουλόπουλος…
Ο Δημήτρης Ζαβαντίας (Α) σε διάλογο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο συνομιλεί με τον Παύλο (Β, αγνώστων λοιπών στοιχείων)...

Ο Δημήτρης Ζαβαντίας (Α) σε διάλογο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο συνομιλεί με τον Παύλο (Β, αγνώστων λοιπών στοιχείων) και αναφέρονται στο πως θα μπορέσουν να «φτιάξουν» ένα παιχνίδι.

Β: Άκου θα στα πω όλα για να τελειώνουμε, να μου πεις τι θα κάνουμε εσύ.
Α: Ναι.
Β: Δεν κάθονται σαν ομάδα να χάσουνε, αρνείται ο Πουλόπουλος, αυτοί αρνούνται…
Α: Γιατί δεν είναι στο κόλπο.
Β: Ναι.
Α: Ο Πουλόπουλος κ ο Σιδηρόπουλος. Ξέρεις, ο Σιδηρόπουλος τον βάζει δαβλιά. Πήρε σε έναν δικό μου ο Σιδηρόπουλος χθες και είπε: «Άμα βγει διπλό αυτό το ματς, θα γ…».
Β: Δηλαδή; Τι θα γ…;
Α: ότι και καλά δεν θα βγει διπλό ρε.
Β: Έχω κανονίσει εγώ με 4 άτομα, δικούς μας εκεί που έχω, να παίξουν πιο χαλαρά όχι να κάνουνε όργια, τα πιο χαλαρά. Θα το κάνουν σα να είναι φιλικό.
Α: Ναι.
Β: Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι ούτε στόπερ, ούτε αμυντικοί, ούτε τερματοφύλακας, είναι κέντρο και λίγο μπροστά.
Α: Αυτό δε σε εξασφαλίζει όμως.
Β: Αυτό λέω, δε με εξασφαλίζει. Γιατί αυτοί τους είπα ότι έχω λεφτά μαζί μου, έχω ένα ποσό, μου το έδωσε η ομάδα να το έχω. Άμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει διπλό το ματς, θα τα πάρουν τα λεφτά. Άμα παίξουν αυτοί χαλαρά και έρθει Χ το ματς ή άσσος, δε θα τα πάρουνε. Οπότε αυτοί θα πούνε: ‘’Στα α… μου, θα παίξουμε εμείς χαλαρά και άμα έρθει διπλό το ματς, ήρθε. Άμα είναι, θα χάσουμε 4 χιλ…»

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr