ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Zέκα και Κάστρο υπό προϋποθέσεις

Zέκα και Κάστρο υπό προϋποθέσεις
Συνάντηση θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τον Γιάννη Σαμαρά, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά...

Συνάντηση θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τον Γιάννη Σαμαρά, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά, αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας εν όψει των αγώνων με την Οντένσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Βιτόλο, Τοτσέ και Κουίνσι Οβούσου, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μια ή δυο μεταγραφές .

Στη σημερινή συνάντηση αναμένεται να ληφθεί οριστική απόφαση για τον Ζέκα. Αν ο Φερέιρα ζητήσει άμεσα τον παίκτη, τότε το «τριφύλλι» θα αρχίσει από αύριο διαπραγματεύσεις με τη Βιτόρια για να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποκτηθεί ο Πορτογάλος μέσος.

Όσον αφορά το θέμα του Κάστρο, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο δανεισμό του από την πόρτο ακόμα κι αν αποκτηθεί ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει κι άλλη ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, γι’αυτό και αν τελικά γίνουν δυο ακόμα μεταγραφές, μπορεί και οι δυο να είναι μεσοεπιθετικοί και συγκεκριμένα οι Ζέκα, Κάστρο.