ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες!»

«Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες!»
Τραγελαφική χαρακτήρισε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής...

Τραγελαφική χαρακτήρισε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για υποβιβασμό της Καβάλας, ο Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος τόνισε ότι ο σύλλογος θα προσφύγει ακόμα και στο CAS προκειμένου να δικαιωθεί...

Κανένα στοιχείο κατά της Καβάλας δεν υπάρχει, ώστε η ομάδα να υποβιβαστεί στην Football League, τόνισε στο «NovaΣΠΟΡ FM» ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ.

«Καταρχήν θα καταθέσουμε έφεση σε αυτή την απόφαση. Θα γελάει ο κάθε έλληνας. Είναι μια απόφαση χωρίς ισχυρισμούς και κάθε βάση.Αν επηρεάστηκαν από κάποιους για να βγάλουν την απόφαση δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο κατά της ΠΑΕ Καβάλας. Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο σε όλη την δικογραφία. Μέχρι και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ έκανε νύξη. Είναι γελοία πράγματα, θέλουν να βοηθήσουν άλλες ομάδες και προσπαθούν να ρίξουν εμάς», είπε αρχικά ο Σταύρος Ψωμιάδης και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε δώσει λαμπρά δείγματα πορείας, είναι δυνατόν; Για να σωθούνε ομάδες που έχουνε πέσει αγωνιστικά να ρίχνουν εμάς; Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό το κάνουν αυτό. Θα προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν δούμε ότι δεν βρούμε το δίκιο μας στην Ελλάδα. θα προσφύγουμε στο CAS. Δεν γίνονται αυτά. Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με το επώνυμό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό και α μη τι άλλο η ΠΑΕ δεν έχει ευθύνη για τίποτα».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr