ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Παύλο το Δ.Σ!

Με Παύλο το Δ.Σ!
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, με πέντε νέα μέλη να απαρτίζουν το 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Τελικά ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει τη λύση του πρωτοδικείου, αφού κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε αυτή δεν έδωσε το «παρών» κανένας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ τόσο ο Παύλος, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος διατήρησαν τις θέσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξελέγη το νέο 20μελές Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται απο τους:
Παύλο Γιαννακόπουλο, Θανάση Γιανακόπουλο, Παναγιώτη Δάβαρη, Λεωνίδα Πολέμη, Τζόνυ Βεκρή, Ιάκωβο Γεωργάνα, Αργύρη Μήτσου, Μάνο Πενθερουδάκη, Βαγγέλη Σαμαρά, Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, Δημήτρη Γόντικα, Σωτήρη Λουμίδη, Νίκο Χατζηνικολάου, Σωτήρη Τζήμα, Στράτο Σωπήλη, Βασίλη Κωνσταντίνου, Κώστα Ελευθεράκη, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, Μίμη Δομάζο».

Από τους ανωτέρω, οι εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι οι Σαμαράς, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Σπηλιωτόπουλος, Γεωργανάς και Κωνσταντίνου, ο οποίος επιμένει στην εκπροσώπησή του ως μέτοχος του 30%.

Οι Μαυροκουκουλάκης και Λομβάρδου εκπροσωπούν τον Βγενόπουλο, ενώ ο Δομάζος τον Ζολώτα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τον Ερασιτέχνη, ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον εαυτό του. Ο κ.Σωπήλης εκπροσωπεί το ΤΑΠ Παναθηναϊκός.

Οι θέσεις που έδωσε ο Γόντικας είναι των Λουμίδη, Πολέμη, Χατζηνικολάου, ενώ ο Νικόλας Πατέρας δεν εκπροσωπείται.