ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ

Νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ
Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο έλεγχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ περνάει πλέον στα χέρια του Βασίλη Φλωρίδη.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο έλεγχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ περνάει πλέον στα χέρια του Βασίλη Φλωρίδη, αλλά και του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Σαχπατζίδη. Μάλιστα, οι εν λόγω παράγοντες είχαν χθες την πρώτη τους γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλερένγκα, αφού λίγο νωρίτερα είχαν συμφωνήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την εμπλοκή τους στα διοικητικά της ομάδας. Μάλιστα οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας πήγαν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και παρουσίασαν οι ίδιοι τους Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργο Σαχπατζίδη στους παίκτες της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε στους ποδοσφαιριστές ότι οι δύο άνδρες θα βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, ενώ αυτοί από την πλευρά τους υποσχέθηκαν ότι δεν θα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ότι στόχος τους είναι να δουν τον ΠΑΟΚ πρώτο.
Χαρακτηριστικά, ο Βασίλης Φλωρίδης είπε: «Από εδώ και στο εξής, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Τα πάντα θα κυλούν φυσιολογικά και πάνε όλα καλά. Είμαι για καλό σκοπό εδώ και θα το διαπιστώσετε όλοι σας». Οι Ζαγοράκης και Βρύζας θα παραμείνουν στην νέα διοίκηση ως αντιπρόεδροι.