ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άννα Κορακάκη: Ψεύτικο το προφίλ της στο Twitter

Άννα Κορακάκη: Ψεύτικο το προφίλ της στο Twitter

Με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η Άννα Κορακάκη διαψεύδει ότι διατηρεί λογαριασμό στο Twitter και κατά συνέπεια την απάντησή της στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η 20χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, την οποία υποστηρίζει η stoiximan.gr, με ποστάρισμα της στην σελίδα της στο Facebook δηλώνει ότι δεν απάντησε ποτέ στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα στο ίδιο ποστάρισμα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη το ταξίδι της επιστροφής από την Βραζιλία και ενημέρωσε πως την Πέμπτη το πρωί (11/8) θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την "απάντηση της Άννας" στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας.

Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.

Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονια" της Θεσσαλονίκης!!!"

Δείτε την απάντηση της στη gallery

Θυμηθείτε ΕΔΩ τον υποτιθέμενο διάλογό της με τον Πρωθυπουργό

Σχετικές ειδήσεις