ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η Εθνική «χόρεψε» σάμπα την Βραζιλία και πάει για μετάλλιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η Εθνική «χόρεψε» σάμπα την Βραζιλία και πάει για μετάλλιο!

Μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Βραζιλία πανηγύρισε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/08) η εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και έκανε τεράστιο άλμα πρωτιάς.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ «ΨΥΧΗΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕ 9-4

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου εμφανίστηκαν πειθαρχημένοι και μαχητικοί, διέλυσαν με 9-4 τους Βραζιλιάνους και έδειξαν σε όλους ποιο είναι το φαβορί, πλέον η γαλανόλευκη καλείται να νικήσει την Αυστραλία και να εξασφαλίσει την κορυφή.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Η Εθνική μπήκε στη θέση του οδηγού από νωρίς -παρά τα τρία δοκάρια που είχε- ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 3-1. Η Γαλανόλευκη είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και σε πολύ καλή βραδιά -για μια ακόμη φορά- τον Φλέγκα αλλά στον παραπάνω παίκτη έχασε αρκετές ευκαιρίες. Απ' την άλλη ο διαιτητής Ναούμοφ κράτησε τους “καριόκας” στο παιχνίδι (ακύρωσε μέχρι και γκολ), με το σκορ να πηγαίνει στο 4-2 με τη λήξη του ημιχρόνου.

GREECE2

Δερβίσης και Δελακάς οδήγησαν την Εθνική στο 6-2, ενώ με το δεύτερο τέρμα του Γούνα διατήρησε το +4 (7-3). Η διαιτησία έκανε διαρκώς “δωράκια” στους γηπεδούχους, αλλά η ελληνική άμυνα κρατούσε το... μηδέν στον παίκτη παραπάνω. Τα γκολ των Δερβίση (που αποχώρησε λίγο μετά με τρεις αποβολές) και Φουντούλη με πέναλτι έφεραν την Εθνική στο 9-4, βάζοντας έτσι τέλος στη... σεμνή τελετή.

GREECE3

Στο τελευταίο χρονικά ματς του ομίλου, η Σερβία νίκησε με 1-8 της Αυστραλία και ανέβηκε στην 4η θέση.

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-3, 0-2.

Ελλάδα: Γούνας 2, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Αφρουδάκης, Γεννηδουνιάς, Δελακάς

Βραζιλία: Ντα Κόστα 2, Βρλιτς, Περόνε

Η βαθμολογία σε 4 αγωνιστικές:

1. Ελλάδα 6
2. Βραζιλία 6
3. Ουγγαρία 5
4. Σερβία 4
5. Αυστραλία 3
6. Ιαπωνία 0

Σχετικές ειδήσεις