ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπιτσαξής: «Δεν είναι σκάνδαλο η απόφαση»

Μπιτσαξής: «Δεν είναι σκάνδαλο η απόφαση»
Ο ΓΓΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra υποστήριξε ότι η απόφαση παραμονής...

Ο ΓΓΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra υποστήριξε ότι η απόφαση παραμονής Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Super League δεν είναι σκανδαλώδης όπως χαρακτηρίστηκε από φιλάθλους και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είπα και ξαναλέω ότι δεν αποτελεί απόφαση σκάνδαλο. Αν ήταν, θα την χαρακτήριζα και εγώ έτσι. Περιμένω να δω το σκεπτικό της απόφασης, αλλά υποθέτω από τη νομική μου παιδεία ότι εφαρμόστηκε ένα σύστημα που έχει έδραση στο άρθρο πέντε και μια επέκτασή του στο θέμα της αντικειμενικής ευθύνης», είπε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας αθλητισμού.

Το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του γενικού γραμματέα περιστράφηκε γύρω από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να παραμείνουν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα στην Super Leaue, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο η ποινή που τελικά επιβλήθηκε στις δύο ομάδες ήταν και η αρμόζουσα στα παραπτώματα για τα οποία κατηγορήθηκαν.

«Μπορεί να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει κανείς με την απόφαση της ΕΠΟ. Μπορεί να έχει την οποιαδήποτε άποψη, ότι είναι επιεικής ή αυστηρή η ποινή. Όποια και αν είναι η προσέγγιση αυτή είναι η απόφαση», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπιτσαξής και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με τις ενέργειες της πολιτείας: «Πρέπει να υπάρξουν δομές που να κάνουν το φίλαθλο να μην αισθάνεται ότι εμπαίζεται. Μέσα στους 20 μήνες γίνανε όσα δε γίνανε τις περασμένες τρεις δεκαετίες».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr