ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καστίγιο: «Θα προσφέρω στον Άρη»

Καστίγιο: «Θα προσφέρω στον Άρη»
Ο Νέρι Καστίγιο με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday τόνισε πως την φετινή περίοδο...

Ο Νέρι Καστίγιο με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday τόνισε πως την φετινή περίοδο θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος για να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του.

Παράλληλα, ο Μεξικανός επιθετικός εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε το 2007 από τον Ολυμπιακό για την Σαχτάρ, αφήνοντας αιχμές για τους Ίλια Ίβιτς και Πέτρο Κόκκαλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νέρι Καστίγιο:

-Έχοντας πλέον κάνει μια κανονική προετοιμασία τι παραπάνω θα δούμε από τον Καστίγιο;

«Οταν ήρθα το περασμένο εξάμηνο στον Άρη να πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα, ειδικά στη φυσική κατάσταση. Ξεκίνησα πολύ χαρούμενος την προετοιμασία, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής μου για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα. Έχω δουλέψει πολύ καλά και με την εμπιστοσύνη που έχω στον εαυτό μου θα προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα. Η εικόνα που έδειξε η ομάδα στα φιλικά ίσως δεν είναι η πραγματική της, γιατί η περίοδος της προετοιμασίας δεν αρέσει σε κανέναν».

-Το γεγονός ότι για τον Άρη η παραμονή σου συνιστά μια οικονομική υπέρβαση σε δύσκολους καιρούς σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερες τις ευθύνες;

«Το οικονομικό είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Αν ρωτούσες και τον πρόεδρο, θα έβλεπες ότι και από τις δύο πλευρές έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Μπορεί να έχω το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, αλλά και από τη διοίκηση έχει εκτιμηθεί ότι σε δύσκολους καιρούς αρνήθηκα πολλά χρήματα και έχασα πολλά χρήματα από το συμβόλαιο που είχα. Έχω θυσιάσει πάνω από τα διπλάσια λεφτά που θα πάρω σε δύο χρόνια, αποδεικνύοντας και εγώ ότι θέλω να παραμείνω στην ομάδα και ελπίζω να το εκτιμήσει και ο κόσμος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ανεξαρτήτως αν έχω το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Έχω καιρό να κερδίσω τίτλους και δεν θέλω απλώς να μείνω δύο χρόνια στην ομάδα. Θέλω να μείνω στην ιστορία αυτού του συλλόγου».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr