ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόλπο Γκρόσο» με Εστράδα!

«Κόλπο Γκρόσο» με Εστράδα!
Ανατροπή δεδομένων υπήρξε στο θέμα απόκτησης αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό καθώς το νέο όνομα που φαίνεται ότι φιγουράρει στην πρώτη θέση...

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε στο θέμα απόκτησης αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό καθώς το νέο όνομα που φαίνεται ότι φιγουράρει στην πρώτη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Μάρκο Εστράδα.

Ο διεθνής Χιλιανός είχε εξαιρετική απόδοση τόσο με την εθνική της χώρας του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και στο Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στην Αργεντινή, όσο και με την Μονπελιέ, με τη φανέλα της οποίας είχε πέρυσι μια γεμάτη σεζόν (30 συμμετοχές, 3 γκολ).

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ανάμεσα στους οποίους και ο Ολυμπιακός, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να εκτιμά ιδιαίτερα τη συμβολή του στο δημιουργικό κομμάτι, τις ανεξάντλητες δυνάμεις του, την ικανότητά του να καλύπτει με επιτυχία και τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά και το πολύ καλό αριστερό του πόδι.

Όπως εύκολα μπορεί ωστόσο να διαπιστώσει κανείς, η περίπτωση του Χιλιανού ο οποίος είναι αναντικατάστατο εργαλείο της μηχανής της Μονπελιέ- που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές του «Σαμπιονά», ενώ ο ίδιος ήταν και πάλι από τους διακριθέντες στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της πρωταθλήτριας Λιλ την περασμένη αγωνιστική- δεν είναι καθόλου εύκολη και απαιτείται μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους, στρώνοντας με αυτό τον… δρόμο που θα οδηγήσει τον Εστράδα στο λιμάνι, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας από το πάνω… ράφι.