ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ροζ» σκάνδαλο με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και συνοδό πολυτελείας!

«Ροζ» σκάνδαλο με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και συνοδό πολυτελείας!

Ένα νέο «ροζ» σκάνδαλο ταράζει τα νερά της Premier League...

Πρωταγωνιστής της «ροζ» ιστορίας ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής της Premier League, η ταυτότητα του οποίου παραμένει κρυφή.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της σκανδαλοθηρικής Daily Star, ο άσος της Premier είναι παντρεμένος με παιδιά και έχει περίεργα και ακριβά γούστα...

Θέλοντας να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, έκλεισε ένα ραντεβού με μια πόρνη πολυτελείας, μέσω μιας μεσάζουσας που είχε γνωρίσει στο Παρίσι.

tumblr oeqymhbBEE1u5f06vo1 1280

Εκείνη τού έστειλε διάφορες... υποψήφιες με τον παίκτη στη συνέχεια να θέτει τον πρώτο του όρο... αυτό της πίσω κίνησης! Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο παίκτης απέρριψε μία συνοδό, αφού τα προσόντα της ήταν μικρότερα από ότι έδειχναν στις φωτογραφίες.

Τελικά, βρήκε την εκλεκτή του και προσφέρθηκε να πληρώσει όχι μόνο 9.000 λίρες που ήταν η αμοιβή, αλλά και τα έξτρα. Ποια ήταν αυτά; Τα αεροπορικά της εισιτήρια καθώς και 900 λίρες για να πάρει παπούτσια. Μάλιστα, της έδωσε τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας για να μπορέσουν να αγοραστούν τα παπούτσια.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ όμως εξαιτίας των περιέργων απαιτήσεων που είχε. Ποιες ήταν αυτές δεν έγιναν γνωστές, όμως το ραντεβού ναυάγησε με το παίκτη να είναι έξαλλος αφού είχε δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.