ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρωπαϊκή πρόβα με Γαλατάσαραϊ

Ευρωπαϊκή πρόβα με Γαλατάσαραϊ
Πρόβα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Γαλατάσαραϊ....

Πρόβα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Η ομάδα του Πειραιά θα δώσει ένα ακόμα δυνατό τεστ στο οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του και ειδικότερα των Φέισα και Γέστε.

Μάλιστα, άλλος ένας λόγος για να δείξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας το γνωστό καλό τους πρόσωπο αποτελεί το γεγονός ότι στο Καραϊσκάκη αναμένεται να έρθει αρκετός κόσμος, σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Γουέστ Μπρόμ.

Ο Βαλβέρδε έκοψε από την αποστολή τους τραυματίες Τοροσίδη, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα, αλλά και τους Δασκαλάκη, Φετφατζίδη, Κατάι, Γκαλίτσιο, Σουμπίνιο και Βαλεριάνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ουρτάδο, Φέισα, Μοδέστο, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Ριέρα, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Η αρχική ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους: Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια, Μανιάτη δεξιά, Χολέμπας αριστερά, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρο θα βρεθούν Μοδέστο, Γέστε (ή Φέισα), Χαβίτο, Ριέρα ενώ ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον Μιραλάς.