ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Μακούν

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Μακούν
Το «κόλπο γκρόσο» επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Ζαν Μακούν από την Άστον Βίλα...

Το «κόλπο γκρόσο» επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Ζαν Μακούν από την Άστον Βίλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν χθες το βράδυ σε διαπραγματεύσεις με την Άστον Βίλα για το δανεισμό του διεθνούς Καμερουνέζου και φαίνεται πως μέχρι σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα θα έχουν πάρει απάντηση για το αν έρθει στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλητές φαίνεται ότι τα έχουν βρει με τους άγγλους για το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο ωστόσο το «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η οψιόν αγοράς που θα μπει στην συμφωνία για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος άσος πήγε την περσινή σεζόν στους "Χωριάτες" ως προσωπική επιλογή του Ζεράντ Ουγιέ, καθώς τον γνώριζε από την Λιόν της οποίας ήταν βασικό στέλεχος.

Μάλιστα η Βίλα έδωσε 8 εκ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη, όμως κάποιοι μικροτραυματισμοί συν μία αποβολή στο παιχνίδι με την Μπλάκπουλ είχαν ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 7 αγώνες στην Αγγλία.

Παραμένει ο Εστράδα

Μπορεί να φαίνεται ότι αυτήν την στιγμή το φαβορί για την κατάληψη της θέση του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό είναι ο Μακούν ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Εστράδα.

Σε περίπτωση που δεν περπατήσει του Καμερουνέζου υπάρχει πάντα ο Κολομβιανός διεθνής με τον οποίο τα έχουν βρει σε όλα. Εκείνο που απομένει είναι να τα βρουν και με την Μονπελιέ, που αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 2.5 με 3 εκ. ευρώ, το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να το δώσουν.