ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σενάρια για έναρξη – «αντικαταστάτες»

Σενάρια για έναρξη – «αντικαταστάτες»
Η οριστική απόφαση για το αν θα αναβληθεί ή όχι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα παρθεί πιθανότατα σήμερα...

Η οριστική απόφαση για το αν θα αναβληθεί ή όχι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα παρθεί πιθανότατα σήμερα (24/08) από την Super League, ωστόσο, η έναρξή του το Σαββατοκύριακο φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σενάρια για την έναρξη. Το πρώτο είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά το Σαββατοκύριακο με τα 6 από τα 8 παιχνίδια του, χωρίς δηλαδή αυτά του Ολυμπιακού με την Καβάλα και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο λόγος είναι πως η Nova πιέζει για την διεξαγωγή μίας αγωνιστικής μέσα στον Αύγουστο και η Super League έχει να σκεφτεί τις ρήτρες του συμβολαίου που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Kι αυτό όμως το ενδεχόμενο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που δεν υπάρχει προκήρυξη πρωταθλήματος, καθώς απουσιάζουν οι δύο ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να αναβληθεί η πρεμιέρα και να οριστεί η σέντρα στις 10-11 Σεπτεμβρίου, καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη ανήκει στην Εθνική ομάδα.

Τα σενάρια για τους «αντικαταστάτες» - «κλειδί» το Διαιτητικό

Οι «μνηστήρες» των δύο θέσεων που «χηρεύουν» στην Super League είναι ως γνωστόν πολλοί. Τόσο οι Καβάλα και Πανσερραϊκός που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά και ο Ηρακλής που έχει κάνει αίτηση αναίρεσης, όσο και οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας που περιμένουν να «ευεργετηθούν» από τον ΚΑΠ που θέλει τις ομάδες της Football League να παίρνουν τις δύο θέσεις, βρίσκονται σε θέση… μάχης.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr