ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μέρα της κρίσης...

Η μέρα της κρίσης...
Το θετικό αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο τη νίκη, θέλει σήμερα η Εθνική, κόντρα στο Ισραήλ...

Το θετικό αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο τη νίκη, όπως είπε άλλωστε και ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, θέλει σήμερα (16:05) η Εθνική, στο «Μπλούμφιλντ», κόντρα στο Ισραήλ, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στο EURO 2012.

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα δύσκολο από την πλειοψηφία των μελών της αποστολής που έχει ταξιδέψει στο Ισραήλ για δύο λόγους. Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι οι πολλές απουσίες και ο δεύτερος είναι ο συνθήκες του αγώνα.

Οι διεθνείς γνωρίζουν καλά ότι θ’ αγωνιστούν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία και υγρασία), ενώ απέναντί τους θα έχουν, εκτός των παικτών του Λουίς Φερνάντεζ, και τους οπαδούς των Ισραηλινών, οι οποίοι αναμένεται να μετατρέψουν το «Μπλούμφιλντ» σε... καμίνι.

Όπως και να έχει, όμως, άπαντες γνωρίζουν καλά ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, σε συνδυασμό, πάντα, με το επόμενο, κόντρα στην Λετονία, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν η Εθνική να συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε αυτά τα δύο ματς, όμως ακόμα κι αν καταφέρει να πάρει τέσσερις μόνο δυσαρέσκεια δεν θα προκαλέσει αυτό...

Η Εθνική θα παραταχθεί, εκτός σοβαρού απρόοπτου, χωρίς εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Σηφάκης, ενώ την αμυντική γραμμή θα αποτελέσουν από αριστερά προς τα δεξιά οι: Ζαραδούκας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης. Στα χαφ θ’ αγωνιστούν οι: Κατσουράνης, Καφές και Καραγκούνης. Την αριστερή πλευρά στην επίθεση θα καλύψει ο Σαμαράς, την αντίστοιχη δεξιά ο Νίνης, ενώ ο Σαλπιγγίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Σε ότι αφορά στο Ισραήλ, όπως ανέφερε και ο Λουις Φερναντέζ, οι Ταμούζ και Μέλιξον είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση, ενώ το πιο πιθανό σχήμα που θα παρατάξει είναι το 4-5-1.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr