Αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Κύπρο για τα στημένα

Newsbomb

Αίτημα δικαστικής συνδρομής υπέβαλαν οι ελληνικές αρμόδιες αρχές στην Κύπρο, σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων...

Αίτημα δικαστικής συνδρομής υπέβαλαν οι ελληνικές αρμόδιες αρχές στην Κύπρο, σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, δήλωσε ότι πρόκειται για πολυσέλιδο έγγραφο που παραλήφθηκε χθες το απόγευμα και τόνισε ότι το έγγραφο θα τύχει αξιολόγησης με την καθοδήγηση του γενικού εισαγγελέα, που θα δώσει οδηγίες ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.


Σχολιάζοντας πληροφορίες ότι ζητείται από την Αθήνα η συνδρομή της Λευκωσίας για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούν στην Κύπρο οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, καθώς και συγγενικά τους άτομα, ο εκπρόσωπος είπε ότι αν υπάρχει τέτοιο αίτημα, τότε θα χρειασθεί να ζητηθεί η άδεια δικαστηρίου, καθώς όπως δήλωσε, μόνο με δικαστικό διάταγμα είναι δυνατό να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved