ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τα βρήκαν» Φερέιρα-Σιμάο

«Τα βρήκαν» Φερέιρα-Σιμάο
Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το επεισόδιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Σιμάο...

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το επεισόδιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Σιμάο, μετά το τετ-α-τετ που είχαν οι δυο άντρες στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνομίλησε για περίπου ένα δεκάλεπτο με τον μέσο από την Μοζαμβίκη (ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του) και μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις που δόθηκαν, φαίνεται πως υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή.

Ο Σιμάο εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:
«Κόουτς θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Θέλω να ξέρω τι πιστεύεις για εμένα, γιατί θεωρώ ότι με αδίκησες».

Από την πλευρά του, ο Φερέιρα δέχθηκε τη συγνώμη ζητώντας από τον ποδοσφαιριστή του να δείξει επαγγελματισμό προς όφελος της ομάδας.
«Δεν θέλω να σκέφτεσαι έτσι. Ότι έγινε-έγινε. Θέλω από εσένα να γίνεις καλύτερος, να είσαι πιο επαγγελματίας, ώστε από την δική σου βελτίωση να κερδίσει πράγματα η ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσένα. Σε υπολογίζω κανονικά, το θέμα τελείωσε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.


Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr