ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στη Σλοβενία

Να ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στη Σλοβενία
Η πρώτη φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και σήμερα το βράδυ η Εθνική ομάδα καλείται να ξεκινήσει με το… δεξί στο πλαίσιο της πρεμιέρας...

Η πρώτη φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και σήμερα το βράδυ η Εθνική ομάδα καλείται να ξεκινήσει με το… δεξί στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των «12» κόντρα στην Σλοβενία.

Με προίκα τους τρεις βαθμούς από το Αλίτους και την αυτοπεποίθηση που της δίνουν οι τελευταίες καλές εμφανίσεις, είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει το υψηλότερο (μέχρι το επόμενο) εμπόδιο στην πορεία της στη Λιθουανία.

Ο Ηλίας Ζούρος στις δύο χθεσινές προπονήσεις δούλεψε με τους παίκτες του σε άμυνα και επίθεση.

Τα μέρη που επικεντρώθηκε το προπονητικό τιμ είναι η αντιμετώπιση των δυνατών ψηλών της Σλοβενίας, των καλών «ελεύθερων σκοπευτών» της, της άμυνας ζώνης του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, καθώς και ο έλεγχος των ριμπάουντ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει αφήσει πίσω του την ίωση και μαζί με τους υπόλοιπους έντεκα ψάχνουν το πρώτο δίποντο στη δεύτερη φάση. Αυτό που ουσιαστικά θα σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά και θα βοηθήσει στην προσπάθεια αναρρίχησης στη βαθμολογία του έκτου ομίλου, με φιλοδοξία ο αντίπαλος στα προημιτελικά να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο δύσκολος.