ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβα τζενεράλε με ΟΦΗ

Πρόβα τζενεράλε με ΟΦΗ
Φιλικό αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (20:00) αναμένεται να δώσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε...

Φιλικό αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (20:00) αναμένεται να δώσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζεται να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Μαρσέιγ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Βλάσκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ραφίκ Τζεμπούρ και αναμένεται να βάλει τον Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή, κάτι που θα συμβεί και κόντρα στους Γάλλους αν δεν προλάβει να είναι έτοιμος ο Αλγερινός στράικερ.

Οι «ερυθρόλευκοι», ελλείψει επίσημων αγώνων προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος επίσης δεν έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος θα προβάρει, όπως όλα δείχνουν την άμυνα και τη μεσαία γραμμή που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στους Μασσαλούς.

Συγκεκριμένα, στα δεξιά θα παίξει ο Τοροσίδης, με το αριστερό άκρο να καλύπτεται από τον Μαρκάνο και τους Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ να είναι το δίδυμο των στόπερ μπροστά από τον Κοστάντσο.

Στη κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς κόντρα στους Κρητικούς, με τον Φετφατζίδη να διεκδικεί μία θέση στις πτέρυγες,. Ο Αμπντούν θα πάρει λογικά θέση στα δεξιά, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μακούν με τον Μοντέστο θα είναι το δίδυμο των χαφ, με τον Φουστέρ λίγο πιο μπροστά.