ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεονάρντο: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Λεονάρντο: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ»
Την επιθυμία του να πραγματοποιήσει ένα καλό πρωτάθλημα και να κερδίσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ...

Την επιθυμία του να πραγματοποιήσει ένα καλό πρωτάθλημα και να κερδίσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του που έγινε το σήμερα το μεσημέρι, ο Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως αποτελεί πλέον παίκτη του «δικεφάλου του βορρά», ενώ έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, από τον πρόεδρο, είχα κάποιους φίλους στον ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Ήρθα εδώ με προσδοκίες που θα κάνω ένα μεγάλο πρωτάθλημα με τους φίλους που γνωρίζω εδώ. Δεν είμαι τυχερός, ώστε να έρθω πιο νωρίς και να μπορέσω να παίξω και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και να πάρω έναν τίτλο».

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι έγινε με τον Ολυμπιακό, ίσως να μη με χρειαζόταν πλέον. Ας ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό, πλέον είμαι στον ΠΑΟΚ, θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα και είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός τελείωσε, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής: «Τα χαρακτηριστικά μου είναι πιο πολύ αμυντικά. Έχω μιλήσει με τον προπονητή, μου είπε ότι για να προσαρμοστώ περισσότερο πρέπει να παίζω πιο πολύ αμυντικά, με βάση αυτά που θέλει ο κόουτς. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος σε μάξιμουμ 15-20 μέρες».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα, φωνάζουν, σου δίνουν ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις».