ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σύμμαχο το Καραϊσκάκη!

Με σύμμαχο το Καραϊσκάκη!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε (21:45, MEGA) και με σύμμαχο τους 33.000 οπαδούς...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε (21:45, MEGA) και με σύμμαχο τους 33.000 οπαδούς, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Το μεγάλο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι η αγωνιστική απραξία, αφού η έλλειψη ρυθμού μπορεί να κοστίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη πλευρά οι Μασσαλοί μπορεί να προέρχονται από δύο σερί ήττες στο Championnat και να έχουν μόλις τρεις ισοπαλίες μετά από 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημά τους, ωστόσο αυτό τους κάνει ακόμα πιο επικινδύνους,

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δοκίμασε ένα πιο επιθετικό σχήμα, με αλλαγές σε σχέση με όσα έβγαζε στο χορτάρι τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έβαλε τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα.
Στα χαφ, Μακούν και Φέισα έχουν προβάδισμα, αν και πολλά θα κρίνει η συμμετοχή ή όχι του Ιμπαγάσα, ενώ ο Γέστε θα παίξει λίγο πιο μπροστά. Αριστερά θα πάει ο Φουστέρ, δεξιά ο Αμπντούν και στην κορυφή ο Μιραλάς, χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί η συμμετοχή την τελευταία στιγμή του Τζεμπούρ στην κορυφή και η μετατόπιση του Βέλγου στο αριστερό άκρο.

Κρύβει εκπλήξεις ο Ντεσάμπ

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο αλλά ούτε τα πρόσωπα με τα οποία προσανατολίζεται να παρατάξει την Μαρσέιγ.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα αλλάξει το 4-5-1, σήμα κατατεθέν των συλλόγων από το Championnat.
Ο Μανταντά θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Αθπιλικουέτα, Φανί, Ντιαβαρά και Μορέλ να συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Σεϊρού, Ντιαρά και Γκονσάλες θα είναι η τριάδα των κεντρικών χαφ, με τους Αγιού, Ρενί και Αμαλφιτανό να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. «Ανοιχτό» παραμένει το ενδεχόμενο να παίξει τόσο ο Ζινιάκ στα αριστερά της επίθεση, όσο και ο Βαλμπουενά δεξιά, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.