ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβληματισμός για την αγωνιστική απραξία

Προβληματισμός για την αγωνιστική απραξία
Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια του...

Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια του στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να το βάλουν τόσο εύκολα κάτω, όπως τόνιζαν χθες, καθώς υπάρχουν ακόμα πέντε αγώνες που μπορούν να φέρουν την πρόκριση.

Εκείνο που τόνιζαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα ήταν πως πρόκειται για ένα άτυχο αποτέλεσμα και αυτό δεν σημαίνει πως έχουν χάσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης πως οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της Άρσεναλ, στην επόμενη αγωνιστική (28/09) του Champions League.

Η προσοχή στην Ξάνθη

Το πρώτο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται (20:30) τη Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες δεν έχουν παίξει ακόμα με κάποια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, αφού κληρώθηκαν με την «ομάδα Α» και την «ομάδα Β», κάτι που είχε συνέπειες στην εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινό ματς με τη Μαρσέιγ.