ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Εργοτέλη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα...

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Εργοτέλη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα με σκορ 4-1 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Καιρός για χαλάρωση δεν υπάρχει καθώς, οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ έχουν μόλις δύο ημέρες για να προετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα που θα δώσουν στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι μπορεί να υπολογίζει τον Μάκο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το παιχνίδι του Europa League, ωστόσο στα μείον καταγράφεται η απουσία του κόσμου, αφού η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Περιμένουν την Petit Chateau

Η μεγάλη ανάγκη για οικονομική ενίσχυση της ΑΕΚ έχει πείσει τον Σταύρο Αδαμίδη να περιμένει τους εκπροσώπους της Petit Chateau, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι έχουν αναβάλει ήδη δύο φορές την άφιξή τους. Κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία σε αρκετά ζητήματα υπάρχει, ωστόσο το βασικό είναι να δοθεί τραπεζική εγγύηση για τα 2 εκατομμύρια που ζητάει η «Ένωση».