ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός αποστολής Μανιάτης και Γέστε

Εκτός αποστολής Μανιάτης και Γέστε
Χωρίς Μανιάτη και Γέστε θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Ξάνθη στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ...

Χωρίς Μανιάτη και Γέστε θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Ξάνθη στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αύριο το απόγευμα (18/9, 20:30) στο Καραϊσκάκη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς κόντρα στην Ξάνθη τον Φραν Γέστε. Ο Ισπανός άσος αντιμετώπιζε πρόβλημα στα πλευρά, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καθαρά αλλά τελικά ο Βαλβέρδε επέλεξε να τον αφήσει εκτός για να μην τον επιβαρύνει.

Εκτός του Γέστε, νοκ άουτ τέθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας μπακ αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Βάσκου τεχνικού. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί το βράδυ του Σαββάτου σε εξέταση στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Από την άλλη πλευρά, το ευχάριστο νέο ήρθε από τον Όλοφ Μέλμπερκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός τελικά θα παίξει στο αυριανό ματς. Η κόκκινη κάρτα που είχε αντικρύσει στην φιλική αναμέτρηση που είχαν δώσει οι Πειραιώτες με την Ίντερ, ίσως να στερούσε την συμμετοχή του αλλά θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.