ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Who is Kapino?

Who is Kapino?
Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1994 και μπήκε στην Παιανία τον Ιούνιο του 2007...

Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη αποβολή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, έκανε το ντεμπούτο του ο Στέφανος Καπίνο.Ο τελευταίος που είδε δει τη κόκκινη κάρτα ήταν ο «μύθος» Γιόζεφ Βάντσικ στις 17 Δεκεμβρίου του 1997 απέναντι στην Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο (στο 54' με το σκορ στο 3-1 (4-1 το τελικό) για τους πράσινους).

Τα γάντια φόρεσαν έκτοτε οι Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κοτσόλης, Γκαλίνοβιτς, Εμπέντε, Μάλαρτζ, Τζόρβας, Καρνέζης και... Καπίνο χωρίς αποβολες στο βιογραφικό τους ως την αποβολή του Καρνέζη χθες στο ματς με τον Ατρόμητο.
Η ατυχία του Καρνέζη έφερε τύχη στον 17χρονο Καπίνο ο οποίος έπαιξε στην ομάδα της καρδιάς του για πρώτη φορά στην Super League από τότε που τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός από τον Αετό Κορυδαλλού.

Οσο για το ποιός είναι ο μικρός... Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1994 και μπήκε στην Παιανία τον Ιούνιο του 2007 με προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας, τον Παναγιώτη Αγριόγιαννη. Σε ηλικία μόλις 13 ετών ήταν ψηλότερος από 1,85μ. και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους Παμπαίδες του Παναθηναϊκού, το τριήμερο 14-15-16 Ιούνιου, στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ιωνικός για να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Κανελλάκη. Εβαλε την τέχνη του όμως για να κατακτήσει την πρώτη θέση ο ΠΑΟ, επικρατώντας του Ολυμπιακού στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε περισσότερα στο: theplayer.gr