ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Μακριά από στημένα»

ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Μακριά από στημένα»
Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα ακούγονται περί εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση των «στημένων» εξέδωσε ο η ΠΑΕ Παναιτωλικός…

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα ακούγονται περί εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση των «στημένων» εξέδωσε ο η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σχετικά με την αναφορά του ονόματος του Παναιτωλικού σε ύποπτα παιχνίδια, που ήρθαν ξανά στο φως στης δημοσιότητας, είναι σε όλους γνωστή η στάση που τήρησε και τηρεί απαρέγκλιτα. Βρίσκεται μόνιμα πολύ μακριά από τέτοιου είδους καταστάσεις, πληρώνοντας και το τίμημα των επιλογών του. Δεν μπορεί "όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι", ούτε κάθε φορά να καλείται ο Παναιτωλικός "να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας...". Η σημερινή Διάταξη (Αρ. πρωτ. 30915/2011) του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου, οριστικά και αμετάκλητα απαλλάσσει τον Παναιτωλικό από την υποχρέωση ν’ αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας...».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, σε δηλώσεις του είπε: «Σήμερα αποδείχτηκαν τα αυταπόδεικτα. Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι για να λειτουργήσεις στην σύγχρονη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, πρέπει να ακολουθήσεις το νόμο της ζούγκλας. Κατανοούμε την απογοήτευση όσων με "αποκλειστικά ρεπορτάζ" και πρωτοσέλιδες αναφορές επερχόμενων ποινών, βιάστηκαν να βάλουν τον Παναιτωλικό στο... τσουβάλι».