ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωστένογλου: «Δώστε απαντήσεις»

Κωστένογλου: «Δώστε απαντήσεις»

Να θίξει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του επιδίωξε στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη (13/10) ο Νίκος Κωστένογλου. Με... mind games προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των «κιτρινόμαυρων» ο 41χρονος προπονητής.

Τα λόγια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του Σαββάτου (15/10) επέλεξε να θυμίσει στους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου. «Πρέπει να κερδίσετε το ντέρμπι. Πρέπει να πάτε ψηλά την ΑΕΚ. Στον Ολυμπιακό λένε πως θα σας βάλουν 2 και 3 γκολ. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Δώστε απαντήσεις», ήταν οι ατάκες του προπονητή της ΑΕΚ προς τους «κιτρινόμαυρους».

Στη συνέχεια, ο Κωστένογλου αναφέρθηκε σε αγωνιστικά ζητήματα. «Να προσέξουμε τα "στημένα" τους», τους είπε. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει μελετήσει πολύ το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και φρόντισε να ενημερώσει τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι. Ο Κωστένογλου δούλεψε πολύ πάνω στα «στημένα» τόσο σε φάση άμυνας όσο και επίθεσης. Παράλληλα, συμβούλεψε τους παίκτες να μην δίνουν εύκολα φάουλ στον αντίπαλο κοντά στην περιοχή, διότι έτσι θα προκύψει μεγάλος κίνδυνος.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr