ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας για τους διαιτητές

Επιστολή διαμαρτυρίας για τους διαιτητές

Με αφορμή τα επεισόδια που προκάλεσαν οι παίκτες του Περάματος στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης αποφάσισε και απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, προς την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ, εστιάζοντας την προσοχή για τη συμπεριφορά των διαιτητών.«Αν κύριοι δεν θέλετε ομάδες που έχουν ιστορία, που έχουν παρόν και μέλλον, που έχουν δυναμική και θέλετε ομάδες «σφραγίδα» να μας το πείτε για να πάρουμε και εμείς τις αποφάσεις μας. Πρέπει να απαντήσετε δημόσια αν θέλετε ομάδες με δυναμική, με κόσμο, με γεμάτα γήπεδα στο μπάσκετ ή θέλετε ομάδες που θα παίζεται μπάσκετ μεταξύ συγγενών και φίλων; Είσαστε υπέρ ή κατά της βίας; Γιατί εμείς είμαστε κατά και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Θέλετε να είναι πρωταγωνιστές στο παρκέ οι μπασκετμπολίστες ή οι διαιτητές; Δεν είναι δυνατόν οι κύριοι Διαιτητές με το παραμικρό να σφυρίζουν τεχνικές ποινές, να ζητούν να αδειάζει το γήπεδο και γενικά να έχουν συμπεριφορά βαρόνου, με ύφος που πολλές φορές προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα».


Επίσης ο κ. Ξημέρης αναφέρει τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΕΡΑΜΑ και παραπέμπει την Ομοσπονδία στα όσα γράφει το φύλλο αγώνα και στα όσα δείχνει το dvd του αγώνα. «Καλά θα κάνει η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Κ να αναλάβει και αυτή τις ευθύνες που της αναλογούν για την πρόκληση βίας στα γήπεδα, διότι χθες στο γήπεδο μας τα επεισόδια τα δημιούργησαν παίκτες του Περάματος και όχι φίλαθλοι».

Τέλος φανερά αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, δηλώνει «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα λάβουμε κι εμείς τα μέτρα μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι αν δεν αναλάβει δράση η Ε.Ο.Κ και η Κ.Ε.Δ , για να αποδοθεί δικαιοσύνη και από δω και μπρος να προστατευθεί η ομάδα μας, θα αναγκαστούμε να μην υπηρετούμε το χώρο του μπάσκετ».