ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλβέρδε: «Προετοιμασμένοι για τη νίκη»

Βαλβέρδε: «Προετοιμασμένοι για τη νίκη»

Το εγκώμιο του τρόπου που αγωνίζεται η Ντόρτμουντ έπλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας όμως πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί προετοιμασμένος.

«Η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και θα είναι δύσκολο το έργο μας, Μου αρέσει το πνεύμα του πρωταθλητή που έχει. Παίζει και με τους έντεκα παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Ρισκάρει και παίζει πολύ ψηλά. Θα είναι ένα παιχνίδι με δυνατό ρυθμό, θα πιέσει ψηλά και ελπίζω το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό, δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, λέγοντας: «Δεν πρόκειται να πούμε εδώ, να ανακοινώσουμε στον προπονητή της Ντόρτμουντ τι θα κάνουμε στο ματς! Η πρόβλεψη μας είναι ότι αύριο το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό, η Ντόρτμουντ παίζει γρήγορα και αναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει το ίδιο. Και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τα προβλήματα των «ερυθρόλευκων» σημείωσε: «Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και παλεύουμε με το χρόνο. Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε στη διάθεση μας 18 ή 19 παίκτες. Δεν έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε άλλους».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr