ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απουσίες η προπόνηση του Ολυμπιακού

Με απουσίες η προπόνηση του Ολυμπιακού

Τα σχέδια του για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό καταστρώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει πολλούς παίκτες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν προπονήσεις για το επόμενο διάστημα χωρίς τους διεθνείς Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Χολέμπας (για την Εθνική Ελλάδας), Ποτουρίδη, Φετφατζίδη (Εθνική Ελπίδων), Μακούν (Καμερούν), Μέλμπεργκ (Σουηδία), Τζεμπούρ (Αλγερία), και Μιραλάς (Βέλγιο).

Ωστόσο, η προσοχή του Βάσκου τεχνικού θα είναι στραμμένη στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται ο Φουστέρ και ο Φέισα. Ο πρώτος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου είναι αρκετά αισιόδοξες.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σέρβο μέσο, δεν θα ταξιδέψει στην Κεντρική Αμερική για να αγωνιστεί στα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει κλείσει η εθνική Σερβίας με Μεξικό και Ονδούρα. Έτσι, θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα και να προετοιμαστεί για το ματς με το «τριφύλλι».

Να σημειωθεί ότι ο Τζεμπούρ έχει ζητήσει από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να μην αγωνιστεί στους φιλικούς αγώνες με την Τυνησία (12/11) και το Καμερούν (15/11) για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.