ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Για τον Παύλο»: Πρώτη θέση για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ - Αποθέωση και συγκίνηση στο ΟΑΚΑ (pics&vids)

«Για τον Παύλο»: Πρώτη θέση για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ - Αποθέωση και συγκίνηση στο ΟΑΚΑ (pics&vids)

Το πρώτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/09) στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να νικά τη Φενερμπαχτσέ και να κατακτά την πρώτη θέση.

Ένα διήμερο παναθηναϊκού δέους έκλεισε χθες στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

toyrnoya pavlos 7 copy

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε το καθήκον του και με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Χίμκι και Φενερμπαχτσέ πήρε την πρώτη θέση, σε ένα τουρνουά που θύμιζε Final-4 και στόχος όλων είναι η μακροχρόνια διεξαγωγή του, ως το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Source: Dimitris Giannakopoulos awards Panathinaikos OPAP by Leoforos

Βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι μικρή σημασία είχε, καθώς το πιο σημαντικό ήταν να τιμηθεί η μνήμη του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου, το λάβαρο του οποίου από την Πέμπτη (27/9) «στολίζει» την οροφή του ΟΑΚΑ. Μετά από την εντυπωσιακή τελετή της πρώτης ημέρας, χθες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τόσο τους παίκτες του «τριφυλλιού» και της Μακάμπι, όσο και τον ιστορικό παράγοντα της «ομάδας του λαού», Σιμόν Μιζράχι, ο οποίος με τη σειρά του τίμησε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να παραλαμβάνει το βραβείο.

Source: Dimitris Giannakopoulos awards the captains of Panathinaikos BC and Fenerbache. by Leoforos

Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν τα μάτριξ του γηπέδου έδειξαν ένα αφιερωματικό βίντεο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, με στιγμές του από όλη την παναθηναϊκή ζωή του. Στιγμές που έκαναν τον σύλλογο αυτό που είναι σήμερα και που κανένας μας δεν θα ξεχάσει ποτέ. Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε το τουρνουά, γεμίζοντάς μας με αναμνήσεις, αλλά και με υπερηφάνεια, καθώς όπως είπε και ο Νίκος Παππάς: «Είναι αλλιώτικα να ανήκεις εδώ»...

Πηγή: Leoforos.gr

Διαβάστε επίσης:

LIVE - Μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς»: Συναγερμός στην Ελλάδα - Θα πληγούν τα 3/4 της χώρας

Κακοκαιρία: Νέα δεδομένα για τον «Ζορμπά» - Σχεδόν όλη η Ελλάδα στον δρόμο του κυκλώνα