«Αργυρός» ο Πούλιος

«Αργυρός» ο Πούλιος

Ακόμη μια σημαντική διάκριση απέσπασε ο δρομέας Κώστας Πούλιος στον 29o Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. Περήφανος υποστηρικτής του αθλητικού του έργου, καθώς και σύμμαχος καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και του αγώνα ήταν το Tonotil.

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Πούλιος τερμάτισε δεύτερος στην απόσταση των 10χλμ. με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά πίσω από τον Αιθίοπα νικητή Κασαούν Γεμπέλ. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Παναθηναϊκού τερμάτισε σε χρόνο 31.27'' ενώ ο χρόνος του νικητή ήταν 31.26''. Στην προσπάθεια αυτή που τον κατατάσσει πρώτο έλληνα στην κατηγορία, ο αθλητής είχε την ενεργή στήριξη του Tonotil, του συμπληρώματος διατροφής που συμβάλλει στην τόνωση και ενίσχυση του οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από τον πρόσφατο Μαραθώνιο του Βερολίνου, το Σεπτέμβριο, ο Κώστας Πούλιος τερμάτισε σε χρόνο 2:17:12, καταλαμβάνοντας την 16η θέση της κατάταξης, την καλύτερη επίδοση που έχει επιτευχθεί ποτέ από Έλληνα δρομέα τα τελευταία 8 χρόνια. Η επίδοση αυτή του έδωσε το «εισιτήριο» να μας εκπροσωπήσει ως δρομέας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Η Marketing Μanager της εταιρείας ΒΙΑΝ Α.Ε., κ. Σοφία Σπίθα-Καλλίτση, με αφορμή τη διάκριση του αθλητή δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο δύσκολη για τη χώρα, η επιτυχία του Κώστα Πούλιου αποτελεί έμπνευση για όλους και διαδίδει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον ελληνικό αθλητισμό. Συγχαίρουμε τον Κώστα Πούλιο και του ευχόμαστε να μας κάνει ξανά περήφανους, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όσο και σε άλλους μαραθώνιους που θα συμμετάσχει. Στις προσπάθειες του, το Tonotil θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του, στηρίζοντας το μεγάλο Έλληνα δρομέα».