MEDIA

Eurovision 2023: Πώς άλλαξαν τα στοιχήματα μετά τις πρόβες – Τα μεγάλα φαβορί

Eurovision 2023: Πώς άλλαξαν τα στοιχήματα μετά τις πρόβες – Τα μεγάλα φαβορί

Eurovision: Οι πρόβες στο Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει και κάποιοι εκπρόσωποι κερδίζουν τις εντυπώσεις

Στο Λίβερπουλ βρίσκονται οι αποστολές των χωρών που θα συμμετάσχουν στη φετινή Eurovision και οι πρόβες έχουν ξεκινήσει. Οι εκπρόσωποι ανεβαίνουν στο stage και βλέπουν τις τελικές λεπτομέρειες στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας και της φωνητικής απόδοσης.

Ο Βίκτωρ Βερνίκος, ο 16χρονος που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το κομμάτι «What They Say, έχει κάνει ήδη την πρώτη του πρόβα, ενώ σήμερα αναμένεται η δεύτερη. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Αν και για τη χώρα μας τα προγνωστικά δεν έχουν θετικό πρόσημο, καθώς παρουσιάζουν τον Βίκτωρα στην 31η θέση, ο ερμηνευτής δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι δεν επηρεάζεται και δεν πιστεύει σε όλα αυτά.

Μετά τις πρώτες πρόβες, η Loreen και η Σουηδία με το «Tattoo» κρατούν σταθερά την πρώτη θέση και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια, που έχει ξανακερδίσει τον διαγωνισμό το 2012 με το «Euphoria», επιστρέφει σε γνώριμα εδάφη και είναι έτοιμη να σαρώσει με την εμφάνισή της και το φωνητικό της μεγαλείο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Φινλανδία με τον Käärijä και το «Cha, Cha, Cha» ενώ στην τρίτη έχει ανέβει η Γαλλία με την τραγουδίστρια La Zarra και το κομμάτι «Évidemment». Την πεντάδα, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχήματα, συμπληρώνουν η Ουκρανία με το ποπ ντουέτο των Tvorchi και το τραγούδι «Heart of Steel» αλλά και η Ισπανία με τη Blanca Paloma.

Νορβηγία, Ισραήλ, Αυστρία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκονται στη 10άδα με μερικές από τις τραγουδίστριες να μαγνητίζουν μεταξύ άλλων τα βλέμματα με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία είναι με διαφορά η Noa Kirel, που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ με το τραγούδι «Unicorn», το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί. Η εμφάνιση ξεκινά με ένα τεράστιο κουτί φωτισμένο με LED, η κάμερα περιστρέφεται και ο φωτισμός είναι ατμοσφαιρικός. Στη σκηνή μαζί με την τραγουδίστρια υπάρχουν πέντε χορευτές, οι οποίοι φορούν μαύρα και ροζ κοστούμια.

Το δικό της φανατικό κοινό έχει ήδη αποκτήσει η Mae Muller, που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο με το «I Wrote A Song».