ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Έναρξη από Θεσσαλονίκη στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Έναρξη από Θεσσαλονίκη στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος «Μέγας Αλέξανδρος» ξεκινά την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Μαρτίου.

Το διεθνές τουρνουά τριημέρου ποδηλασίας διοργανώνεται από τον Α.Σ Ποδηλάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την αρωγή των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων, Κιλκίς, Παιονίας και Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης συνολικής απόστασης 5150 μέτρων στην Παραλία Θεσσαλονίκης με εκκίνηση και τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με ώρα έναρξης στις 14.00.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου ο Ποδηλατικός Γύρος θα διεξαχθεί στο Δήμο Αμπελοκήπων με τους αθλητές-ποδηλάτες να διανύουν 118 χιλιόμετρα και με τερματισμό τον Αρχάγγελο Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας.

Ακολούθως την Κυριακή 23 Μαρτίου θα συμμετέχουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου (105 χλμ) και οι αθλητές κατηγορίας open (78 χλμ) με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς.

Επιπλέον υποστηρικτές του Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος» είναι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρχάγγελος και ο Σύλλογος Αίας Κιλκίς.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποδηλατικός Γύρος Ιλίου στις 9 Μαρτίου (photos)