ΦΑΡΜΑΚΟ

Η MSD στηρίζει την προετοιμασία του Παραολυμπιονίκη Γιώργου Λαζαρίδη για το Τόκιο

Η MSD στηρίζει την προετοιμασία του Παραολυμπιονίκη Γιώργου Λαζαρίδη για το Τόκιο

Χρηματική δωρεά στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ», Τμήμα Α.Χ.Ε.Π.Α. Καλαμάτας, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της MSD. Πιστοί στη δέσμευσή τους να κάνουν τη διαφορά βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων, οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας δώρισαν το ποσό των 8.000 ευρώ, συνεισφέροντας στην προετοιμασία για τη συμμετοχή του Παραολυμπιονίκη, Γιώργου Λαζαρίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2020 στο Τόκιο. Ο Γιώργος Λαζαρίδης κατάγεται από την Καλαμάτα και είναι αθλητής του τένις σε αμαξίδιο.

Στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου τους στην Καλαμάτα, οι εργαζόμενοι της MSD ακολουθώντας μια απαιτητική αλλά ευχάριστη ορειβατική διαδρομή στους πρόποδες του Ταΰγετου, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της διαδρομής συγκεντρώνοντας βαθμούς, οι οποίοι μεταφράστηκαν στη χρηματική δωρεά.

Συνοδοιπόρος τους στην εξερεύνηση του μονοπατιού προς την κορυφή ήταν ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος. Ο Έλληνας ορειβάτης, αρχηγός της ελληνικής αποστολής που κατέκτησε το Έβερεστ το 2004, αποτέλεσε ιδανικό παράδειγμα προς μίμηση για τις επίδοξες ομάδες και τις καθοδήγησε αποτελεσματικά, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που συνάντησαν στη διαδρομή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Agata Jakoncic, Managing Director MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, «στην MSD Ελλάδος, η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μέρος του οράματός μας αλλά και των βασικών αρχών που όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε συνθέσει μαζί και αναδεικνύει κάτι πολύ απλό: για εμάς κάθε ζωή αξίζει, κάθε ζωή μετράει πάνω από όλα. Η MSD στηρίζει πρώτη φορά αθλητή στην προσπάθεια του για την κατάκτηση της κορυφής και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Γιώργο, συνέχισε να μας εμπνέεις με το παράδειγμά σου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr