ΦΑΡΜΑΚΟ

DEMO: Παράταση αιτήσεων μέχρι 30/10 για πρακτική και υποτροφίες

demo
Tο Start Your Journey απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή πτυχιούχους πανεπιστημίων

Το πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ABEE, Start Your Journey, συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά. 

Η DEMO ABEE ανακοινώνει παράταση μέχρι 30 Οκτωβρίου 2022, για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για τον 5ο κύκλο του Start Your Journey, του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της εταιρείας. Το πρόγραμμα Start Your Journey έχει στόχο να ενισχύσει νέους και νέες επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Start Your Journey απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή πτυχιούχους πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει:

· 3 υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ανά ειδικότητα (€500, €1.000, €2.000) σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

· 3 θέσεις Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα (έμμισθη πρακτική) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά σε μία από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης, που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO. Οι νέοι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι 30 Οκτωβρίου 2022 μέσω της σελίδας https://bit.ly/3EByFz6 στο site της DEMO και μπορούν να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική Άσκηση και Υποτροφία.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας της DEMO για την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Σχοινά στο νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της DEMO στη Θεσσαλονίκη

DEMO: Νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη