ΦΑΡΜΑΚΟ

Novartis: H Φωτεινή Μπαμπανάρα νέα επικεφαλής Επικοινωνίας σε Νότια, Ανατολική & Κεντρική Ευρώπη

Φωτεινή Μπαμπανάρα
Η Φωτεινή Μπαμπανάρα

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα στο ευρωπαϊκό leadership team της φαρμακοβιομηχανίας Novartis. 

Νέο ρολο ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου, η Φωτεινή Μπαμπανάρα στη Novartis, ως Επικεφαλής Επικοινωνίας & Engagement (C&E) στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) με έδρα την Αθήνα. Αναφέρεται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας Ευρώπης και αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού leadership team C&E. Θα συνεχίσει, επίσης, να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas.

Στο νέο της ρόλο η Φωτεινή Μπαμπανάρα είναι υπεύθυνη για την:

· Διεύθυνση και καθοδήγηση των τμημάτων Επικοινωνίας στις χώρες του SERCE (Τσεχία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία)

· Υποστήριξη, και ευθυγράμμιση των χωρών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας και σχέσεων με ενώσεις ασθενών, καθώς και αξιολόγησης με συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Φωτεινή Μπαμπανάρα είχε αναλάβει και στο παρελθόν διεθνή ρόλο, στην ομάδα επικοινωνίας Corporate Affairs and Global Health της Novartis AG, από την 1η Δεκεμβρίου 2021 και για έξι μήνες στο πλαίσιο σχετικού rotation.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

O Kώστας Παπαγιάννης νέος πρόεδρος τηs Novartis Hellas