ΦΑΡΜΑΚΟ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τα Αριστεία ΕΕΦαΜ 2022 - 2024

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τα Αριστεία ΕΕΦαΜ 2022 - 2024

Ο κορυφαίος θεσμός για τους «Άριστους» της φαρμακευτικής αγοράς. 

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών στον κορυφαίο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. έχει ξεκινήσει και η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management προσκαλεί τις επιχειρήσεις της φαρμακευτικής αγοράς να συμμετάσχουν για την ανάδειξη και αναγνώριση των πιο καινοτόμων και αξιόλογων προγραμμάτων επικοινωνίας του κλάδου.

Η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 – 2024 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, αποτελώντας την κορύφωση του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό είναι η Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.

Ο θεσμός αποτελεί αντανάκλαση και εκπροσώπηση των υψηλών αξιών και αρχών που διέπουν τη δραστηριοποίηση των στελεχών του κλάδου και αντιπροσωπεύει την αναγνώριση των προσπαθειών τους για την ενημέρωση των ασθενών, τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε καινοτόμες θεραπείες και την προώθηση της έρευνας και της ανάπτυξης νέων φαρμάκων και προγραμμάτων υποστήριξης. Όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι και φέτος αναμένεται να παρουσιαστούν υψηλής ποιότητας υποψηφιότητες με την αθρόα συμμετοχή διακεκριμένων εκπροσώπων της αγοράς, αποτελώντας αφενός για τους νικητές παράγοντα επαγγελματικής καταξίωσης και αφετέρου για τις εταιρείες που εκπροσωπούν ένα μέσο ενίσχυσης του κύρους και της εταιρικής τους εικόνας.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 - 2024 έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες υλοποιήσαν προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας και marketing κατά την περίοδο 1 Αυγούστου 2021 έως 31 Δεκεμβρίου 2023. Σημειώνεται πως κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε μία από τις έξι παρακάτω κατηγορίες (με δυνατότητα πολλαπλής συμμετοχής):

- Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος

- Καλύτερη Καμπάνια Ώριμου Προϊόντος ή Ομάδας Προϊόντων

- Καλύτερη Καμπάνια Προϊόντων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. & Προϊόντων Αυτό-φροντίδας

- Καλύτερο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών & Ευαισθητοποίησης Κοινού

- Καλύτερη Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

- Καλύτερη Δράση ή/και Πρωτοβουλία Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στην Κριτική Επιτροπή των Αριστείων συμμετέχουν εξαιρετικά έμπειρα στελέχη και καταξιωμένοι επιστήμονες του κλάδου, με βαθιά κατανόηση των τρεχουσών τάσεων στον χώρο της υγείας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη δίκαιη και αντικειμενική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων. Συγκεκριμένα, τη φετινή Κριτική Επιτροπή απαρτίζουν οι:

Γεώργιος Μπάλτας, Πρόεδρος της κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών

Ευάγγελος Λυμπερόπουλος, Καθηγητής Παθολογίας – Μεταβολικών Νοσημάτων Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Χάρης Παριανός, CEO at McCann Worldgroup

Σεραφείμ Ζήκας, Φαρμακοποιός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΙΔΕΕΑΦ, Α’ Αντιπρόεδρος Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ.