ΦΑΡΜΑΚΟ

Νέος πρόεδρος της ΠΕΦ ο Θεόδωρος Τρύφων

Νέος πρόεδρος της ΠΕΦ ο Θεόδωρος Τρύφων

Ο Θεόδωρος Τρύφων είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο οποίος διαδέχεται τον Δημήτρη Δέμο.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΦ, που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των μελών, είναι:

Πρόεδρος: Θεόδωρος Τρύφων

Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος-Πολυχρόνης Κωλέτης

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Δέμος

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Κάτσος

Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Παπάζογλου

Ταμίας: Νικόλαος Μπουφίδης

Μέλος: Σίμος Αναστασόπουλος

Μέλος: Νικόλαος Ρασσιάς

Μέλος: Αντώνιος Ευμορφιάδης

Αναπληρωματικό Μέλος: Κωνσταντίνος Παχής

Αναπληρωματικό Μέλος: Ευάγγελος Ζέκκας

Αναπληρωματικό Μέλος: Μάκης Οικονόμου

Ο νέος πρόεδρος, εκφράζοντας το νέο Δ.Σ, δήλωσε πεπεισμένος πως ο ρόλος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ως πυλώνας ανάπτυξης της Ελλάδας θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, καθώς πως το Ελληνικό Φάρμακο είναι η λύση στα προβλήματα της φαρμακευτικής πολιτικής της χώρας μας.

Επίσης, ο κ. Τρύφων, μιλώντας στο newsbomb.gr, τόνισε σχετικά με το κύριο καθήκον της διοίκησης της ΠΕΦ για το επόμενο διάστημα:
«Αυτό το οποίο θα κάνουμε είναι ότι όλες οι ελληνικές βιομηχανίες ενωμένες με κύριο πλεονέκτημα το ποιοτικό φάρμακο, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τη σημαντική αναπτυξιακή διάσταση του κλάδου. Πιστεύουμε ότι μπορεί άμεσα να υλοποιηθεί μία πολιτική στο φάρμακο σε όφελος των ασθενών, των ταμείων και της ελληνικής παραγωγής».

Διαβάστε επίσης:

Τρύφων: Σε δύο χρόνια όλα τα φάρμακα θα είναι εισαγόμενα