ΦΑΡΜΑΚΟ

Η Roche Hellas στον Αγώνα ευαισθητοποίησης Greece Race for the Cure

Η Roche Hellas στον Αγώνα ευαισθητοποίησης Greece Race for the Cure

Για μία ακόμα χρονιά, η Roche Hellas, στήριξε τον αγώνα ευαισθητοποίησης Greece Race for the Cure2015, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειές τους, διαδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Ο αγώνας δρόμου, τον οποίο διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas, Κίμων Μαλαταράς, με αφορμή την χορηγία της διοργάνωσης από τη Roche, δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι οι προληπτικές εξετάσεις αλλά και η έγκαιρη διάγνωση, αποτελούν τα όπλα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Ο Αγώνας Greece Race for the Cure αποτελεί πλέον θεσμό για εμάς. Παίρνουμε ενεργά μέρος στην διοργάνωση που υλοποιεί με δέσμευση επί σειρά ετών το "Άλμα Ζωής", για να μεταφέρουμε από κοινού τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου».

Ο Διευθυντής Professional Services & Επικοινωνίας της Roche Diagnostics Hellas, Άγγελος Ευαγγελόπουλος, με αφορμή τη συμμετοχή στη διοργάνωση με την καμπάνια «HPV test: Ούτε μία γυναίκα με καρκίνο τραχήλου της μήτρας», δήλωσε: «Ευχαριστούμε το "Άλμα Ζωής", που, με την αποδοχή της φετινής συμμετοχής μας, αποδεικνύει έμπρακτα τον αγώνα του Συλλόγου για τη συνολική φροντίδα της υγείας της γυναίκας. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι».

Η Roche συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των δρομέων του αγώνα, ενώ στο περίπτερο ενημέρωσης «For Her» το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη νόσο αλλά και για άλλους γυναικολογικούς καρκίνους, τις μεθόδους ελέγχου καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης. Στο πλαίσιο της καμπάνιας «For Her», έχει προγραμματιστεί σειρά δράσεων οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μη Κερδοσκοπικούς Φορείς και Συλλόγους Ασθενών.

Σχετικές ειδήσεις