ΦΑΡΜΑΚΟ

Η DEMO στην 7η διημερίδα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Η DEMO στην 7η διημερίδα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Χορηγός στην 7η Διημερίδα και Έκθεση με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo, ήταν η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ.

Η διημερίδα επικεντρώθηκε σε θέματα, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν στη δύσκολη πλέον καθηµερινότητά τους οι επαγγελματίες υγείας, όπως Marketing και Διαχείριση, Επικοινωνίας και Πιστότητα Πελάτη, Τεχνολογία και Συστήματα Πληροφορικής, Εξοπλισμός κλπ. Τις θεματικές ανέπτυξαν 68 ομιλητές, σε 27 ομιλίες, 9 στρογγυλά τραπέζια και 4 εργαστήρια.

Οι συμμετέχοντες γιατροί και φαρμακοποιοί από Ελλάδα και Κύπρο είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το stand της εταιρείας DEMO και να ενημερωθούν για τα δύο Μη Συνταγογραφούμενα προϊόντα της, New Sept Total και Rinophar.

To Newsept total είναι το μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για τους φακούς επαφής που περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού, γεγονός που το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 500ml, των 100ml και σε αμπούλες των 10ml.

Το Rinophar, αποστειρωμένο διάλυμα φυσιολογικού ορού για την μύτη, τα αυτιά και τα μάτια, για όλη την οικογένεια, είναι συσκευασμένο σε πλαστικές αμπούλες των 5ml.

Η εταιρεία DEMO για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σχετικές ειδήσεις