ΦΑΡΜΑΚΟ

Η Janssen διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2018

Η Janssen διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2018

Η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, «Diamonds of the Greek Economy 2018».

Η Janssen Ελλάδος, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στο χώρο του φαρμάκου και να συμβάλλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας. Η εταιρεία που γιορτάζει φέτος 45 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα διατηρεί υγιείς δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, προάγοντας την επιστήμη προς όφελος των ασθενών, των συστημάτων υγείας και της κοινωνίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διάκριση που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της Janssen Ελλάδος. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε με γνώμονα πάντα την καινοτομία και με πρώτιστο σκοπό το όφελος του ασθενούς και την απρόσκοπτη πρόσβασή του σε καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η συγκεκριμένη βράβευση πέρα από το υγιές μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας, οφείλεται κατεξοχήν σε όλους τους εργαζομένους μας οι οποίοι στηρίζουν την εταιρεία με όλες τους τις δυνάμεις και σε όλους τους τομείς. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επιχειρούμε συνδράμοντας στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ακεραιότητα».

Η εκδήλωση για τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις «Diamonds of the Greek Economy 2018» πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα «εργαλεία» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.