ΦΑΡΜΑΚΟ

Την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου τίμησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις (vid)

Την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου τίμησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις (vid)

Με τη δέσμευση ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα βρίσκεται στο πλάι των Ενόπλων Δυνάμεων, ο αν. πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέλαβε τιμητικό βραβείο στο πλαίσιο του 27ου Ιατρικού Συνεδρίου των Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη.

Η απονομή έγινε κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής εκδήλωσης, μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, το Σάββατο (20/10/2018). Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο στην πορεία και το έργο του πατριάρχη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Παύλου Γιαννακόπουλου, ο γιος του Δημήτρης παρέλαβε το βραβείο. «Σαν ΒΙΑΝΕΞ και σαν οικογένεια Γιαννακόπουλου δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι σας, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο σας για την πατρίδα» δήλωσε απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου και η ΒΙΑΝΕΞ έχουν μακροχρόνια προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων είχε φέτος τίτλο «Υγειονομικό στις Ένοπλες Δυνάμεις: Μια νότα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για το ΜΕΛΛΟΝ και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Πρόκειται για διακλαδικό επιστημονικό θεσμό του Υγειονομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, σε συνεργασία με την ιατρική πανεπιστημιακή κοινότητα. Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ζητήματα ιατρικής – στρατιωτικής ιατρικής καθώς και η παρουσίαση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου που επιτελείται από τα στελέχη του Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, η οποία συμμετείχε και με περίπτερο στο εκθεσιακό μέρος του συνεδρίου, ήταν χρυσός χορηγός της διοργάνωσης.