ΦΑΡΜΑΚΟ

Janssen Medical Cloud: Μια ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα για την ιατρική κοινότητα

Janssen Medical Cloud: Μια ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα για την ιατρική κοινότητα
PIXABAY

Άμεση πρόσβαση σε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για την ελληνική ιατρική κοινότητα, προσφέρει μέσα από τη νέα της διαδικτυακή πλατφόρμα Janssen Medical Cloud, η Janssen Ελλάδος, η φαρμακευτική εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, Johnson & Johnson.

Αποτελώντας μια αξιόπιστη πηγή εμπεριστατωμένης πληροφόρησης, το ψηφιακό καινοτόμο εργαλείο προσφέρει στον ιατρό εύκολη και προσωποποιημένη περιήγηση σε επιστημονικό υλικό ανά θεραπευτική κατηγορία. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα πλήρως ενημερωμένο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, ο ιατρός μπορεί να έχει άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα της Janssen και να παρακολουθεί ένα ευρύ φάσμα σύγχρονου και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού υλικού.

Επιπλέον, το Janssen Medical Cloud προσφέρει περαιτέρω υποστήριξη μέσα από τις προσωποποιημένες υπηρεσίες του. Μέσω επιστημονικών ερωτημάτων, ο ιατρός έχει διαρκώς πρόσβαση σε ιατρικές μελέτες και σχετική αρθρογραφία καλύπτοντας καθημερινά και έγκυρα την ανάγκη του για εκπαίδευση.

H Janssen θέλοντας να αξιοποιήσει τα ψηφιακά μέσα για την επικοινωνία της με την ιατρική κοινότητα και ταυτόχρονα θεωρώντας ιδιαιτέρως σημαντική την αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη δημιουργία καινοτόμων και ωφέλιμων digital υπηρεσιών προς τον κλάδο υγείας, δημιούργησε το τμήμα Innovation & Business Excellence.

Ένας από τους κυριότερους σκοπούς του νέου τμήματος είναι η συνεχής ανάπτυξη της πλατφόρμας Janssen Medical Cloud που απευθύνεται αποκλειστικά στην ιατρική κοινότητα και είναι προσβάσιμη δωρεάν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.janssenmedicalcloud.gr/

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr