Η «Αποστολή Ζωής» της Uni-pharma στο Λιδωρίκι Φωκίδας

Newsbomb

Η «Αποστολή Ζωής» της Uni-pharma στο Λιδωρίκι Φωκίδας

Μία σημαντική δράση η οποία αφορούσε ενημέρωση και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις θυρεοειδούς αδένα για τους κατοίκους του Λιδωρικίου Φωκίδας, υλοποίησε στις 4 και 5 Μαΐου 2019 η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Η εθελοντική δράση υλοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου Φωκίδας, στο πλαίσιο της «Αποστολής Ζωής» που αποτελεί τον κεντρικό κορμό της Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, στην ομπρέλα του οποίου ανήκουν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle.

Η Uni-pharma έχει μακρά εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, στη θεραπεία των παθήσεων του θυροειδούς αδένα. Το Τ4®, προϊόν για τη θεραπεία παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα, αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν που διατίθεται σε 13 διαφορετικές περιεκτικότητες σε ατομικευμένα δοσολογικά σχήματα.

Εξάλλου, με αφορμή τη δράση, η Πρόεδρος κυρία Α. Βρυωνίδου και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας - Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων, απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς την διοίκηση της Uni-pharma, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma μέσα από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ, στηρίζει ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες σε όλη τη χώρα και βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και στις ανάγκες του.

Lidoriki-Uni-pharma.jpg
01
UNIPHARMA
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved