Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Νέα γραμμή με αστική χρέωση για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Νέα γραμμή με αστική χρέωση για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία

Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία της η νέα τηλεφωνική γραμμή με κόστος αστικής χρέωσης για προγραμματισμό ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Οι πολίτες θα μπορούν να καλούν στο 2313 323333, καθώς το Γραφείο Ραντεβού του νοσοκομείου θα αντικατασταθεί από τηλεφωνικό κέντρο. Στη συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή οι πολίτες θα εξυπηρετούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30 το πρωί έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι. Στόχος είναι να αποφευχθούν ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία στις ουρές, των πολιτών που πηγαίνουν στο Γραφείο Ραντεβού για να προγραμματίσουν τις εξετάσεις τους.

Παράλληλα, εξακολουθούν να ισχύουν και οι άλλες δύο επιλογές που ήδη είχαν οι πολίτες, για προγραμματισμό ραντεβού. Δηλαδή:

1. Να καλούν στον πενταψήφιο αριθμό 14741, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 08:00- 20:00. Η χρέωση είναι 1,029 ευρώ από σταθερό και 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών.

2. Να κλείνουν ραντεβού μέσω Ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή πλατφόρμα του νοσοκομείου, www.gnpap.gr, η οποία είναι διαθέσιμη όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)