ΥΓΕΙΑ

Κακοκαιρία - Δυτική Αττική: Στο Θριάσιο οι σοροί των θυμάτων

Κακοκαιρία - Δυτική Αττική: Στο Θριάσιο οι σοροί των θυμάτων

Κακοκαιρία:Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συντονίζει τις επιχειρήσεις διάσωσης στις πληγείσες από τη σφοδρή κακοκαιρία περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Συνολικά 15 είναι τα θύματα της κακοκαιρίας, 10 άνδρες και 5 γυναίκες, ο θάνατος των οποίων έχει διαπιστωθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ.

Οι τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν στο ίδιο νοσοκομείο είναι συνολικά δεκαεπτά. Μία γυναίκα έχει πάρει ήδη εξιτήριο. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μία άλλη γυναίκα από πνιγμό, η οποία παραμένει διασωληνωμένη. Η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου, έχει μεταβεί στην περιοχή για το συντονισμό των επιχειρήσεων, μετά από εντολή του υπουργού Υγείας. Όπως δήλωσε νωρίτερα στο Newsbomb.gr o κ. Παπαευσταθίου, στο Θριάσιο Νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί δύο σοροί θυμάτων μέχρι τις 12.30, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. «Αυτός είναι ο διαπιστωμένος αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα», διευκρίνιζε ο κ. Παπαευσταθίου.

Σχετικές ειδήσεις