ΥΓΕΙΑ

Αυτός είναι ο πολύτιμος «σύμμαχος» που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού μας!

Αυτός είναι ο πολύτιμος «σύμμαχος» που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού μας!

Γνωρίζατε ότι το βασικό όργανο θωράκισης του ανοσοποιητικού συστήματος είναι το έντερο; Σε αυτό αποθηκεύονται τα «καλά βακτήρια», που διατηρούν σε ισορροπία τη χλωρίδα του πεπτικού σωλήνα και -ταυτόχρονα- προωθούν τη φυσιολογική γαστρεντερική λειτουργία, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία από τις μολύνσεις, ρυθμίζοντας το μεταβολισμό και συμβάλλοντας σε περισσότερο από 80% στη συνολική αμυντική δράση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Γνωστά και ως προβιοτικά, τα φιλικά για την ανθρώπινη υγεία βακτήρια είναι ο πολυτιμότερος «σύμμαχος» της άμυνας του οργανισμού, κατά των φθινοπωρινών ιώσεων, που παραμονεύουν την… πτώση της θερμοκρασίας του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με επιστημονικές μελέτες, τα προβιοτικά έχουν ευεργετικές ιδιότητες σε παθολογικές καταστάσεις, όπως η διάρροια, η σπαστική κολίτιδα, η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, το γαστρικό έλκος, ενώ συμβάλλουν στην αντιμετώπιση πιθανής φλεγμονής μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο παχύ έντερο, μειώνουν τις συνέπειες της δυσανεξίας στη λακτόζη, προλαμβάνουν τον καρκίνο του εντέρου και αντιμετωπίζουν την τερηδόνα και την ουλίτιδα.

Ορισμένες από τις φυσικές πηγές προβιοτικών είναι το γιαούρτι, τα μαλακά ωριμασμένα τυριά, οι ελιές, οι πίκλες, η μαύρη σοκολάτα, αλλά υπάρχουν και ειδικά συμπληρώματα διατροφής, που με ένα μόλις φακελάκι ημερησίως, ενισχύουν το βασικό όργανο της άμυνας του οργανισμού με αυτούς τους θαυματουργούς μικροοργανισμούς! Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το καινοτόμο ALTION Winter® με τα προβιοτικά Lactobacillus helveticus Rosell-52, Bifidobacterium Bifidum Rosell-71 και Bifidobacterium Infantis Rosell-33, τα οποία σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες και τη βιταμίνη C που περιέχει, συμβάλλουν αποτελεσματικά στο να λειτουργεί το έντερό σας… ρολόι. Το συγκεκριμένο φαρμακευτικό σκεύασμα, μάλιστα, είναι κατάλληλο και για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, ενώ ξεχωρίζει και για το ευχάριστο άρωμα βανίλιας που διευκολύνει την κατανάλωση!

Τα προβιοτικά είναι, μεταξύ άλλων, υπεύθυνα για τη φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου, την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, την ομαλή πέψη, την απορρόφηση και σύνθεση των βιταμινών και των μετάλλων, τη ρύθμιση της χοληστερόλης και του σακχάρου, ενώ υπάρχουν και επιστημονικές ενδείξεις ότι βοηθούν στην πρόληψη και τη θεραπεία των μυκητιάσεων του κόλπου, των ουρολοιμώξεων, των παιδικών εκζεμάτων και του καρκίνου της ουροδόχου κύστης. Με γνώμονα, λοιπόν, ότι η καλύτερη θεραπεία είναι αδιαμφισβήτητα η πρόληψη, η λήψη προβιοτικών μπορεί να θωρακίσει το βασικό όργανο του ανοσοποιητικού μας συστήματος από παθογένειες, προάγοντας τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Όταν, λοιπόν, το πεπτικό μας σύστημα διατηρείται υγιές, την ίδια στιγμή ευνοούνται και πολλά ακόμα από τα υπόλοιπα συστήματα του οργανισμού μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να προστατέψετε το έντερό σας, είναι να αδειάσετε το περιεχόμενο του συμπληρώματος διατροφής ALTION Winter® σε γιαούρτι, νερό ή κάποιο άλλο κρύο ή χλιαρό ρόφημα, όπως χυμό και γάλα. Είναι, μάλιστα, προτιμότερο να το καταναλώνετε κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας, χωρίς φυσικά να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

* Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. **Αρ. Γνωστ. : 45908/25-4-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ *** VI-90410-ALTION-10/2019