ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

#TodayIWill Stay Home: Το διαδικτυακό challenge που μας επιβραβεύει όταν μένουμε σπίτι

#TodayIWill Stay Home: Το διαδικτυακό challenge που μας επιβραβεύει όταν μένουμε σπίτι

Όπως κάθε ημέρα τις τελευταίες εβδομάδες, έτσι και τη σημερινή, μένουμε σπίτι. Όσο δύσκολη και αν φαντάζει πολλές στιγμές αυτή η πρόκληση, όλοι μας γνωρίζουμε και κατανοούμε τη σημασία του να μείνουμε σπίτι σήμερα, για να χαρούμε αργότερα όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ποιες είναι όμως οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να αξιοποιούμε με τον πλέον ουσιαστικό και εποικοδομητικό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας;

Ακόμη και αν εργαζόμαστε από το σπίτι, ο περιορισμός των μετακινήσεων από και προς το γραφείο μας βοηθά να κερδίζουμε χρόνο σε καθημερινή βάση, χρόνο που καλούμαστε να διαχειριστούμε ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεσή μας. Και αυτό ακριβώς είναι το challenge των ημερών. Να πούμε #TodayIWill Stay Home και να βρούμε δημιουργικούς και ευχάριστους τρόπους να περάσουμε όμορφα, απολαμβάνοντας τη σπιτική θαλπωρή.

Από το να διαβάσουμε όλα εκείνα τα βιβλία που είχαμε αφήσει στη μέση το καλοκαίρι ή δεν είχαμε προλάβει να ξεκινήσουμε στο να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε «μαραθώνιους» σειρών και από το να ακούσουμε ξανά τα παλιά μας CD και να τα μετατρέψουμε σε playlists στον υπολογιστή ή το mp4 μας στο να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας, να γυμναστούμε και να φροντίσουμε την υγεία μας και να χορέψουμε, όπως ποτέ άλλοτε. Οι εντός σπιτιού επιλογές για χαλάρωση και διασκέδαση είναι αναμφίβολα πολλές.

Η νέα διαδικτυακή πρόκληση που είχα κάθε λόγο να αποδεχθώ

Το #TodayIWill Stay Home -το οποίο κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου- είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό και συνηθισμένο online challenge. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κάλεσμα προς όλους μας, να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της ψυχαγωγίας στο σπίτι, μοιράζοντας δύναμη και αισιοδοξία ο ένας στον άλλον, τώρα που #ΜένουμεΣπίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το GLO™, το οποίο τους περασμένους μήνες μέσα από το www.todayiwill.gr μας έκανε να σηκωθούμε από τους καναπέδες και ενεργοποίησε όλη την πόλη με τις προκλήσεις του, θέλησε να δώσει μια ώθηση στην καθημερινότητά μας, προσφέροντάς μας έμπνευση και δώρα για να κάνουμε τις ημέρες στο σπίτι ακόμη πιο ουσιαστικές και διασκεδαστικές. Και μια «ματιά» στο @glo_greece είναι αρκετή για να πει ο καθένας μας «ναι» στο πιο ενδυναμωτικό, διαδικτυακό challenge των ημερών.

Σήμερα θα μείνω σπίτι για να καθαρίσω και θα βγω κερδισμένος

Στη δική μου περίπτωση, το challenge που ήθελα να θέσω στον εαυτό μου αυτές τις ημέρες, ήταν το να αξιοποιήσω τον ελεύθερό μου χρόνο για να βάλω επιτέλους σε τάξη το σπίτι μου. Και η διαδικτυακή πρόκληση #TodayIWill Stay Home κατέφερε να μου προσφέρει το έναυσμα που χρειαζόμουν για να κάνω την αρχή και να πω Today I Will Declutter.

Διότι λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το επίκαιρο challenge, τώρα έχω την ευκαιρία να κερδίσω δωροεπιταγές για είδη σπιτιού, προκειμένου να ανανεώσω τους χώρους μου, όπως εδώ και καιρό επιθυμώ. Με λίγα λόγια, δηλαδή, επιβραβεύομαι για το γεγονός ότι μένω σπίτι και αξιοποιώ όσο καλύτερα μπορώ τον ελεύθερο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου.

Ωστόσο, επειδή κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες, οι προκλήσεις και τα δώρα για κάθε έναν που θα αποδεχθεί την πρόκληση #TodayIWill Stay Home, ποικίλουν.

Για παράδειγμα, όσοι αποδεχθούν την πρόκληση να μείνουν σπίτι και αρχίσουν να διαβάζουν ξανά, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια δωροκάρτα των 100 ευρώ για βιβλία, ενώ όσοι επιλέξουν να σηκωθούν από τον καναπέ και να γυμναστούν, μπορεί να αποκτήσουν ένα smartwatch που θα γίνει ο προσωπικός τους γυμναστής. Εκείνοι που θέλουν, βέβαια, να περάσουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι βλέποντας σειρές και ταινίες, μπορούν να αποκτήσουν συνδρομές σε μια πλατφόρμα για επικές σινεφίλ και τηλεοπτικές βραδιές. Όσο για εκείνους που αγαπούν τη μουσική και την απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο στη σπιτική θαλπωρή, το #TodayIWill Stay Home τους προσφέρει συνδρομές σε μια υπηρεσία ψηφιακής μουσικής, ενώ για τους λάτρεις του χορού και της διασκέδασης, η ψυχαγωγία στο σπίτι θα αναβαθμιστεί όταν λάβουν τα πιο εξελιγμένα wireless headphones.

Πώς θα λάβετε και εσείς μέρος στο #TodayIWill Stay Home challenge

Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος στη διαδικτυακή πρόκληση των ημερών που έχει κατακτήσει το ελληνικό διαδίκτυο είναι απλή.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα www.todayiwill.gr μέχρι τις 27 Απριλίου και να κάνετε την εγγραφή σας για να πάρετε και εσείς μέρος στο challenge.

Στη συνέχεια, ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πώς προτιμάτε να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι, θα επιλέξετε το δώρο που επιθυμείτε να κερδίσετε και θα μπείτε στην κλήρωση. Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, το σημαντικό είναι να αποδεχθείτε την πρόκληση να μείνετε για μία ακόμη ημέρα στο σπίτι. #TodayIWill Stay Home. Αυτό είναι το απόλυτο challenge!